Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Μέτρα

Στα πλαίσια της έρευνας τυχόν αξιόποινων πράξεων του κόμματος Χρυσή Αυγή, καλείται σήμερα σε ένορκη κατάθεση ο δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος βρισκόταν στην Αίγυπτο για διακοπές. Του ζητήθηκε επίσης να παραδώσει τις μπλούζες, κούπες και κονκάρδες που φαίνεται να του έκανε δώρο ο Νίκος Μιχαλολιάκος στη συνέντευξη τον Μάη του 2012, για να αναζητηθούν οι προμηθευτές τους.

Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία τροπολογία με την πρόταση νόμου ρύθμισης οφειλών προς Ο.Α.Ε.Ε. που απαγορεύει από πάσης φύσεως δημόσιες ομιλίες τις λέξεις ναζί, φασίστας καθώς και όλα τα σύνθετα ή παράγωγά αυτών για να αποφευχθεί περαιτέρω ερεθισμός της κοινής γνώμης.

Για να επιβεβαιωθεί ή να καταργηθεί η θεωρία των δύο άκρων, επεκτείνεται η άρση απορρήτου στα τηλέφωνα των κ.κ. Ρεπούση, Κωνσταντοπούλου, Δούρου και Εύας Καϊλή - αλλά για τελείως διαφορετικούς λόγους.

Μετά από πρόταση του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, συστήνεται  από την ΕΛ.ΑΣ. νέο σώμα αστυνομικών σκύλων για συμμετοχή αποκλειστικά σε πορείες και διαδηλώσεις. Το σύνθημα της Κ-9 μονάδας θα είναι «Κανείς δεν μπορεί να μας ντύσει παρακράτος». Τα λοιπά αδέσποτα του Κέντρου συγκεντρώνονται ήδη και θα φιλοξενηθούν σε ειδικό χώρο στο πρώην Ολυμπιακό χωριό.

Υποχρεούται ο σταθμός που φιλοξενεί το ραδιοφωνικό δίδυμο Ηλία Κασιδιάρη – Ουρανίας Μιχαλολιάκου να μετονομαστεί από ράδιο Αντεπίθεση σε ράδιο Αυτοάμυνα. Εναλλακτική πρόταση συνεργασίας έχει ήδη αποστείλει στη Χ.Α. ο σταθμός ΣΟΚ FM στη Χαλκίδα.

Μετά την κατακραυγή που δέχτηκε ο κος Δένδιας για παλαιότερες συνεντεύξεις του σε αριστερά μέσα, αφαιρεί όλους τους καναπέδες από το Υπουργείο Δημοσίας τάξης και τους αντικαθιστά συμβολικά από ξύλινους πάγκους που βρέθηκαν στα υπόγεια της Γ.Α.Δ.Α.

Τέλος δίνει και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στις εικασίες για ψεύτικα προφίλ της οργάνωσης στα κοινωνικά δίκτυα. Αποδείχτηκε έπειτα από ενδελεχή έρευνα ότι οι σκληρές αλλά συνάμα αιθέριες υπάρξεις σε Facebook και twitter είναι είτε συγγενείς της Παπαχρήστου είτε Τσιρλίντερ της ΑΕΚ που απελύθησαν κατά τον πρόσφατο υποβιβασμό της στη Β’ Εθνική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

και το λοιπόν, έχω να πω...