Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

My Chemical Romance

Έντονη ανησυχία έχει προκαλέσει στην Ελληνική κυβέρνηση η κατάσταση στη Συρία.

Στην πρόσφατη επίσκεψη του κου Σαμαρά στην Αμερική, αξιωματούχοι ανέφεραν στον Έλληνα πρωθυπουργό πως η μάχη ενάντια στα χημικά είναι “much closer to home” από ότι αρχικά είχε υπολογιστεί.

Αρχικά η αντιπροσωπεία υπέθεσε πως η Αμερικανική πλευρά αναφερόταν στις εκατοντάδες των εγκληματιών που καταφθάνουν καθημερινά χωρίς έλεγχο στη χώρα,  αλλά μια εις βάθος έρευνα υπέδειξε ένα εντελώς διαφορετικό πρόβλημα.

Στοιχεία του Υπουργείου Περιβάλλοντος εμφανίζουν την Ελλάδα ως τη μεγαλύτερη παραγωγό χημικών αποβλήτων στη Μεσόγειο. Και δεδομένου του γεγονότος ότι η χώρα δεν έχει πλέον κανενός είδους παραγωγή, ως μοναδικός υπαίτιος μπορεί να θεωρηθεί η μέση Ελληνική οικογένεια.

Ζητήθηκε άμεσα η συνδρομή επιστημόνων και κλιμάκιο επικοινώνησε ήδη με τους παραγωγούς του How Clean is your House προκειμένου να ξεκινήσει εκστρατεία ενημέρωσης ενάντια στη χρήση χημικών.

Σας παρουσιάζουμε κατά αποκλειστικότητα ορισμένες από τις οδηγίες, οι οποίες αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, υπό μορφή κοινωνικού μηνύματος.

  1. Η καυστική ποτάσα καθαρίζει τα μάρμαρα από τη μάκα και τα γκράφιτι και το δέρμα από το κρέας του.
  2. Τα χημικά καθαρισμού δεν είναι η παλέτα του Bob Ross. ΔΕΝ ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΙ.
  3. Η χλωρίνη δεν είναι φάρμακο. Οι χρήσεις της δεν είναι απεριόριστες όπως της ασπιρίνης. Το καπάκι ασφαλείας ανοίγει πατώντας το προς τα κάτω και δεξιόστροφα και όχι με ανοιχτήρι σαν τις μπύρες.
  4. Τα κατσαριδοκτόνα ψεκάζονται σε κρυφές γωνίες του πατώματος, όχι στα πλακάκια στους τοίχους και στα υφάσματα. Αν σκοπεύετε να σκοτώσετε κατσαρίδα με οινόπνευμα (ναι, πεθαίνει) μην ανάψετε και σπίρτο για να μη τη μαζέψετε.
  5. Οι ταμπλέτες λεύκανσης και τα υγρά πλυντηρίου χρησιμοποιούνται ΣΥΜΦΩΝΑ με τις δοσολογίες της συσκευασίας και όχι ως αντίποινα στα ρούχα που τολμάνε και λερώνονται. Έξι (6) λευκαντικά μαζί το μόνο που θα καταφέρουν είναι να σας χαλάσουν το μαύρισμα. Και ναι, το νερό στην Ελλάδα είναι σκληρό, αλλά εσείς δεν είστε ο Τσακ Νόρις.
  6. Ίσως ο αφρός της γεμάτης μπανιέρας αποδεικνύεται ιδανικός για να πλέει γαλήνια το πλαστικό σας παπάκι, οι σφυρίδες όμως στο Αιγαίο ψαρεύονται πράσινες. Πλυθείτε με λιγότερο σαπούνι και συχνότερα.
  7. Εντός του 2014 θα ανοίξουν τρία (3) δημοτικά παγοδρόμια στο νομό Αττικής. Περιορίστε μέχρι τότε τη χρήση παρκετίνης. Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος τραυματισμού σας.
  8. Ένας ισχυρός ατμοκαθαριστής μπορεί να απομακρύνει επαρκώς ακόμη και βιομηχανικά λίπη. Δεν ενδύκνειται για ξεφλούδισμα των λαχανικών και peeling προσώπου.
  9. Όταν χρησιμοποιείτε τη λάκ στα μαλλιά σας όπως τα υποστυλώματα στη Μητρόπολη, κλείνετε το γκάζι από το γενικό και μην καπνίζετε. Αν ψεκάσετε σε τοίχο ή τζάμι, καθαρίστε αμέσως γιατί το σημείο θα προσελκύσει έντομα. Αν υπάρχουν παιδιά στο χώρο, φορέστε τους αντιασφυξιογόνα μάσκα. Ειδική έγκριση θα δοθεί από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης για να αποφευχθούν λάθος συνειρμοί.
  10. Οι νοικοκυρές άνω των 60 ετών ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΔΗΓΙΕΣ. Είτε θα τις γράψετε σε κασέτα ή θα καθαρίζετε μόνοι σας γομάρια! Αρκετά σας ξεβρόμισανε.
  11. Ο άντρας που σας ενδιαφέρει ίσως ανοίξει κάποια στιγμή το συρτάρι με τα εσώρουχά σας. Ποτέ, μα ποτέ, μα ποτέ, το ντουλάπι του νεροχύτη. Η ποικιλία του λοιπόν δεν είναι υπέρ σας.

Πληροφορηθήκαμε τέλος, πως για να καλυφθεί η τρύπα στα σημαντικά έσοδα των Αμερικανικών εταιρειών παραγωγής καταναλωτικών ειδών, θα αυξηθούν οι εισαγωγές αλλά και οι εκπτώσεις στα ληγμένα τρόφιμα.

Ας βοηθήσουμε τη χώρα μας να μην είναι το θύμα ενός επόμενου διπλωματικού επεισοδίου.

ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΗΜΙΚΑ. ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

και το λοιπόν, έχω να πω...